Hoitola Tienristeys

Syysterveiset!

Postattu 21.9.2014

Sellaiset lähetin kaikille sähköpostilla foorumilta, älkää säikkykö. :> Jos haluatte vielä jatkaa hoitamista, ilmoitelkaa asiasta joko viekussa (lienee simppelein) tai vastatkaa ihan vaan siihen lähettämääni mailiin, sekin käy. Ilmoitelkaa itsestänne tosiaan tammikuuhun mennessä; 1.1.2015 alkaen rupean erottelemaan sellaisia hoitajia, joista ei ole kuulunut mitään. Hoitaa ei vielä tarvitse tai mitään, pelkkä tervehdys siis riittää.

 

Tällä hetkellä tosiaan kunnostan foorumia, pitkästä aikaa päivittelen niitä kategorioita ja niiden kuvauksia ja kaikkea sellaista. Säätelen sitä sun tätä. Samalla tekstitiedosto, johon listaan päivitettäviä asioita, niiden yksityiskohtia ja uusia ideoita, muutoksia, kaikkea mahdollista.. se vaan paisuu ja paisuu. o3o; Kuukausien kuluessa ehtii aina saada kaikenlaisia jänniä ajatuksia hoitolaan liittyen. Ilmoittelen asioista tässä etusivulla sitten sitä mukaa, kun saan niitä valmiiksi!

 

Ainiin! Nykyään voi sitten hoitaa foorumillekin. 8D Ilmoitelkaa, jos haluatte itsellenne oman kansion sinne! Sellaisen kansion, johon tarinat eivät tosiaan ennen pitkää hukkuisi, niin kuin tuppaa käymään hoitokirjan kanssa. Sinne voi siinä samalla kasata kaiken muunkin, esim. otusten luonteet ja yksityiskohdat ja kaikkea jännää, mitä ikinä kukin haluaa. Jees!

Sää: