Hoitola Tienristeys

Loppusanat

Päivitetty 15.10.2014

Vaikuttaako Tienristeys mielenkiintoiselta, ja halua hoitamiseen löytyisi? Siinä vaiheessa, kun on lukenut ohjeet tai ainakin silmäillyt niiden kaikki sektiot läpi pikaisesti, voi ilman muuta hakea hoitajaksi. Toistaiseksi täällä ei hoitajarajaa ole, joten tilaa halukkaille liittyjille löytyy aina. Liittyminen itsessään ei ole mitenkään erikoinen prosessi ja hakemuksetkin ovat täysin vapaamuotoisia, joten minkäänlaista pohjaa ei ole olemassa. Siitä voi tehdä niin pitkän tai lyhyen kuin haluaa, mutta pidemmät tietenkin ovat mieluisampaa luettavaa. Jokainen voisi kertoa ainakin nimensä, halutessaan ikänsä ja ehkä jotain luonteestaan, mutta mukavaa olisi kuulla myös hakijan mielenkiinnosta Tiekkäriä kohtaan. Haluamansa pokémon kannattaa myös kertoa. Mitään parin lauseen hakemuksia ei tosin tulla hyväksymään, joten kannattaa ainakin vähän koettaa panostaa siihen. Hyvä hakemus nimittäin kertoo laatijastaan enemmän kuin tuhat vakuuttelevaa sanaa.

 

Hoitajia ei ainakaan pokémonien hoitamattomuudesta potkita täällä ulos. Se ei kuitenkaan tarkoita, että voisi vain liittyä ja tulla seuraavan kerran käymään vasta vuoden päästä sekä olla edelleen kirjoilla. Ehkei Tienristeyksessä tosiaan tarvitse kirjoittaa tarinoita tietyin väliajoin, mutta naamaansa täällä olisi silti hyvä näyttää. Ainakin puolisen vuoden välein olisi hyvä tulla ilmoittelemaan itsestään, jotta Kicchan tietäisi, että hoitajalla on edelleen kiinnostusta Tiekkäriä kohtaan. Käynneillään ei välttämättä edes tarvitse tehdä mitään erityistä, kunhan vaan kertoo olevansa hengissä vieläkin. Päinvastoin myös, jos tuntee kiinnostuksensa ja intonsa hiipuneen, olisi siitä aina hyvä tulla kertomaan. Jos siis haluaisi lopettaa hoitamisen, Kicchan mieluummin kuulisi siitä suoraan hoitajalta kuin joutuisi erottamaan hänet itse vuoden hiljaisuuden jälkeen.

 

Kun on hakemuksensa laittanut vieraskirjaan ja tullut hyväksytyksi hoitolaan, seuraavaksi vuorossa olisi tunnuksen tekeminen foorumille. Jokaisen olisi hyvä tehdä tunnus, sillä foorumilla sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Olisi oikeastaan erittäin toivottavaa, melkeinpä vaadittavaa, että sellainen tehtäisiin, sillä samalla Kicchan saisi kaikkien sähköpostiosoitteet talteen yhteen ja samaan paikkaan. Foorumilla nimittäin on työkalu, jonka avulla on mahdollista lähettää sama maili yhdellä klikkauksella jokaisen jäsenen sähköpostiin. Se helpottaa ylläpitäjän elämää huomattavasti, jos hoitolaan olisi vaikka tulossa jokin tapahtuma ja kaikki pitäisi äkkiä saada kiinni sen vuoksi. Vaikka ei siis mielellään foorumeilla puuhastelisikaan, kannattaa tunnus siitä huolimatta tehdä ja pitää sähköpostinsa ajan tasalla, ihan Kicchanin elämän helpottamiseksi.

Sää: