Hoitola Tienristeys

Ylläpito

Päivitetty 21.9.2014

Yhtä sun toista tietoa Tienristeystä ylläpitävästä henkilöstä. Mikäli haluaisi tietää minusta enemmän, voi kanssani tulla aina juttelemaan joko viekussa tai foorumilla, ja toki minut Skypeenkin voi halutessaan lisätä. :>
 
Nimimerkki: Kicchan
Kutsutaan myös: Kich, Kiksi
Sukupuoli: nainen
Syntynyt: 2.12.1988
Sähköposti: kiseki@netti.fi
Skype: Kikseli/hikari@luukku.com
 
Olen talven lapsi enkä siis pärjää hyvin kesän helteissä. Pidän silti ihan yhtäläisesti kaikista vuodenajoista (vaikka tietenkin suosin talvea, koska rakastan lunta yli kaiken) enkä koskaan suostuisi muuttamaan maahan, jossa vuodenajat eivät vaihdu. Olen naimisissa hollantilaisen miehen kanssa ja opiskelen tällä hetkellä Turussa tietotekniikan insinööriksi.
 
Pidän peleistä (Pokémon [myös Mystery Dungeon], Digimon, World of Warcraft [Steamwheedle Cartel (Horde), Moonglade (Alliance)], Final Fantasy [lähinnä III-X], jne.), elokuvista (mm. Disney- ja DreamWorks-leffat sekä Don Bluthin elokuvat, Die Hardit, Geishan muistelmat, The Fifth Element, Hogfather), TV-sarjoista (esim. Game of Thrones, Person of Interest, House, Muumilaakson tarinoita), musiikista (etenkin pelimusiikista [PMD, WoW, FF]), eläimistä, kirjoittamisesta, piirtämisestä ja roolipelaamisesta sekä tietenkin Tiekkärin ylläpitämisestä.
 
Suosikkipokémoneja minulla on monia, mutta selvä ykköseni on lucario. Gallade saattaa viedä toisen sijan. Muita suosikkejani ovat mm. mewtwo, charizard, zoroark, quilava, mightyena, jolteon, umbreon, leafeon, raikou, arcanine, grovyle, flygon, haunter, lugia, breloom ja absol. Pidän tietysti monista muistakin otuksista, ja etenkin shinyja rakastan äärimmäisen paljon.
 
Lemmikkejä minulla ja miehelläni on useampia. Meillä on kaksi kissaa (Tessa ja Samuel), kaksi gerbiiliä (Indiana ”Indy” Jones ja Hector) sekä kaksi vaalearosellaa (Sev ja Suzie). Virallisesti gerbiilit ovat minun ja rosellat mieheni, mutta kissat tietenkin ovat yhteisiä.. vaikka niin ovat ne gerbut ja linnutkin. Saatamme jossain vaiheessa hankkia enemmänkin gerbiilejä, mutta se asia on vielä harkinnan alaisena. Kolmannen kissan tulemme varmasti vielä hankkimaan. Voisin jossain vaiheessa lisätä tänne kuvia elukoistamme, kunhan ensin saan otettua niistä tarpeeksi mainioita kuvia. Kaikki ajallaan!

Sää: