Hoitola Tienristeys

Ja foorumikin..

Postattu 12.8.2015

Anteeksi taas pitkästä päivitystauosta ja hiljaisuudesta! Olen viime kuukausina työstänyt opinnäytetyötäni, jotta voisin joskus valmistua, ja lisäksi olen koukussa muutamiin peleihin, niin.. aika on välillä niukilla. D: Ajattelen teitä ja tätä kyllä aktiivisesti! En ole unohtanut ketään enkä mitään.

 

..se ongelma minulla vaan on nyt, että en pääse foorumiin käsiksi. En muista salasanaani, ja uudella koneella ei tietenkään ollut käyttäjätunnusta ja salasanaa tallennettuna. Pitkään mietin, että pitäisi läppärillä käydä ne noutamassa, mutta unohdin aina sitten, ja pari päivää sitten mieheni formatoi pyynnöstäni läppärini, ja kovin sanoin, ettei siellä mitään ole, olen ottanut kaiken jo talteen.. kunnes päivää myöhemmin tajusin, että voihan paska, sinne ne foorumin tunnukset sitten menivät. :’D Olen yrittänyt salasanaa resettiäkin, mutta ei toimi, kun admin-tunnuksen asetukset eivät sitä salli. En voi muuta sanoa kuin, että.. prkl.

 

Tämän vuoksi myös olen ollut kovin hiljainen, siis. Vieraskirjaa ei ole enää, koska Freebok, eikä näköjään ole enää foorumiakaan.. tai onhan se, mutta en pääse sinne sisälle, lollero. Siksi en ole vastannut sinulle vielä, Silke. c’: En tosiaan ehtinyt arvioida tarinaasi vielä, eli hyvä jos ihmisillä on tarinat aina tallessa muuallakin! Haluaisin kyllä muutenkin tehdä uuden foorumin joskus, sellaisen joka olisi kunnolla osa tätä omaa sivua, ei mitään tuollaista erillistä kakkaa kuten nyt. Voisin ruveta katselemaan jotain WordPressin plugineja joskus.. tai oikeastaan vilkuilen niitä jo.

 

Mutta hei, ihmiset! Jos on mitään huolia tai murheita, niin minut saa helpommin kiinni Skypessä ja sähköpostitse. Tiedot ovat Muuta > Ylläpito -osiossa. Skypeä ja mailia tarkkailen joka päivä!

Sää: