Hoitola Tienristeys

Säännöt

Päivitetty 14.10.2014

– Ottelussa saa käyttää 1-6 pokémonia. Poksujen määrä ei vaikuta palkintotasojen määrään. Hoitaja saa itse päättää, miten tasot jaetaan osallistujien kesken. Ne voi kaikki antaa vain yhdelle otukselle, jos tahtoo, tai ne voi jakaa tasaisesti. Kaikki eivät aina välttämättä tasoja saa.
– Jos haluaa, voi tietenkin ilmoittaa, minkä otuksistaan asettaa mitäkin vastustajaa vastaan. Vain yksi yhtä vastaan, kuitenkin.
– Salit ja liigan jäsenet haastetaan yksi kerrallaan. Seuraavaa ei voi haastaa ennen kuin nykyisen ottelun tulos on ilmoitettu haasteviekussa.
– Jos epäonnistuu, voi vastustajan koettaa haastaa uudestaan milloin tahansa. Hävitessään ei menetä mitään omaisuudestaan. Mikäli häviää kesken liigan, sitä ei tarvitse eikä saakaan aloittaa kokonaan alusta. Hoitajan on jatkettava siitä, mihin jäi (palkintojen vuoksi).
– Salit ja liigat on haastettava annetussa järjestyksessä. Alueita voi haastaa sekaisin, jos omistaa tarpeeksi korkeatasoisia pokémoneja. Mikäli pystyy, voi siis kesken kaiken ruveta haastamaan jonkin muun alueen saleja. Kannattavinta kuitenkin olisi läpäistä ensin Kanto, sitten Johto, jne.
– Jokaisen salipäällikön tai liigan jäsenen voi päihittää vain kerran! Kannattaa siis olla erityisen huolellinen, kun valitsee palkintoaan. Rahaa ei voi jälkeenpäin vaihtaa pokémoniin eikä toisinpäin. Jos kuitenkin on päihittämässä vasta esim. Kantoa ja hoitikset kovinkin vaatisivat jotain myöhempää legendaarista, kannattaa asiasta puhua Kicchanin kanssa. Joskus poikkeuksia voidaan tehdä ja generaatiokohtaisten palkintojen paikkoja voidaan vaihtaa.
– Otteluissa saa käyttää esineitä rajoituksetta! Parannusesineen käytöstä voi ilmoittaa heti haasteen yhteydessä, jos kokee sen tarpeelliseksi. Muussa tapauksessa Kicchan ilmoittaa sitten haasteeseen vastatessaan, jos matsi ei menekään hyvin ja parannukselle olisi tarvetta, mikäli hoitaja haluaa voittaa. Pokémonit eivät tietenkään ihmisten luomia tarvikkeita osaa käyttää. Sen sijaan niille voi antaa niiden tyyppejä vahvistavia esineitä.
– Matseja ei käydä läpi haasteviekussa. Hoitaja voi halutessaan kirjoittaa niistä hoitiksia, mutta sekin on vapaaehtoista.
 
Kun on nämä lukenut ja sisäistänyt, voikin seuraavaksi mennä haastamaan niitä saleja ja liigoja. Jos jokin kuitenkin lukijaa hämmentää eivätkä säännöt vastanneet kaikkiin kysymyksiin, kannattaa asiasta ensin kysyä vaikka viekussa. Haasteviekkuun pääsee joka tapauksessa tästä >>

Sää: