Hoitola Tienristeys

Temppeli

Päivitetty 17.10.2014

Vanha, jo raunioitunut temppeli tuntuu sekä mystiseltä että henkeäsalpaavalta. Sisälle astuessaan kulkija voi aistia jotain omituista hyvinkin nopeasti, aivan kuin paikassa piilisi jokin salainen, ylimaallinen voima, jota siellä täällä hääräävät psyykkiset olennot vain vahvistavat voimakkailla olemuksillaan. Taisteluotuksia voi nähdä milloin harjoittelemassa suurissa saleissa, milloin meditoimassa alttarien edessä. Yllättävän suuressa temppelissä on myös maanalainen alakerta, jonka sysipimeydessä dark-tyypin pokémonit puolestaan viihtyvät parhaiten. Ihmisten tosin kannattaa ottaa sinne jotain soihduntapaista mukaan.

 

Yleisiä, temppelissä esiintyviä olentoja ovat kaikki Dark-, Fighting– ja Psychic-tyyppiset pokémonit, paitsi aloituspokémonit (esim. Bulbasaur), fossiileista elvytetyt pokémonit (esim. Omanyte), legendaariset pokémonit (esim. Articuno), kehittyneet muodot (esim. Metapod) sekä megamuodot (esim. Mega Alakazam).

 

Mikäli päätät lähteä safarille, voit valita yhden pokémonin, joka ei ole luokiteltu harvinaiseksi ja johon tulet varmasti törmäämään jo ensimmäisellä vuorollasi, jonka vyöhykkeellä vietät. Voit sitten koettaa pyydystää sen, ja yhteenoton jälkeen voit joko jatkaa matkaasi tai lähteä safarilta. Pakko tätä pokémonia ei tietenkään ole valita; seikkailemaan voi lähteä ilman päämäärääkin.

 

>> Safarikirja <<

Sää: