Hoitola Tienristeys

Tasanko

Päivitetty 17.10.2014

Tasanko on savannin ikivihreä, vakaampi serkku. Harvoin on liian kuivaa tai märkää, ja yleensä vettä on saatavilla ihan mukavasti. Ruoho on paikoittain aika pitkää, ja pokémonien on hyvä piiloutua sen lomaan syystä tai toisesta. Puita ja puskia on enemmän kuin savannilla, mutta ei silti mitenkään paljon. Tasangon reunamat tosin ovat asia erikseen: siellä maastokaan ei ole enää niin tasaista ja puitakin on riittämiin, niin korkeita kuin matalia. Lintupokémonit tuppaavat asuttamaan noita reunamien puuseutuja, kun taas normaalityyppiset pokémonit viettävät suurimman osan ajastaan tasangon avoimessa, laakeassa keskuksessa.

 

Yleisiä, tasangolla esiintyviä olentoja ovat kaikki Flying– ja Normal-tyyppiset pokémonit, paitsi aloituspokémonit (esim. Bulbasaur), fossiileista elvytetyt pokémonit (esim. Omanyte), legendaariset pokémonit (esim. Articuno), kehittyneet muodot (esim. Metapod) sekä megamuodot (esim. Mega Alakazam).

 

Mikäli päätät lähteä safarille, voit valita yhden pokémonin, joka ei ole luokiteltu harvinaiseksi ja johon tulet varmasti törmäämään jo ensimmäisellä vuorollasi, jonka vyöhykkeellä vietät. Voit sitten koettaa pyydystää sen, ja yhteenoton jälkeen voit joko jatkaa matkaasi tai lähteä safarilta. Pakko tätä pokémonia ei tietenkään ole valita; seikkailemaan voi lähteä ilman päämäärääkin.

 

>> Safarikirja <<

Sää: