Hoitola Tienristeys

Savanni

Päivitetty 17.10.2014

Savanni on laakea, hitusen kuivahko ruohomaa. Horisontissa ei oikein muuta näy kuin kellertävää ruohoa ja heinää sekä yksinäisiä, yksittäisiä puita ja pusikoita. Vehreämpää on lyhyemmän sadekauden aikaan, ja vaikka vettä on silloin saatavilla paljon enemmän, sitä on ehkä vähän liikaakin. Vedenvaraan joutumisen ja hukkumisen vaaraa ei onneksi ole yleisemmällä kuivakaudella, vaikka ei sekään savannipaloineen mikään tuiki turvallinen ole. Sähköpokémonit rakastavat sateiden aikaan olevia ukkosmyrskyjä, kun taas tulipokémonit välttelevät niitä; ne viihtyvät paremmin kuivakauden kuumuudessa.

 

Yleisiä, savannilla esiintyviä pokémoneja ovat kaikki Electric-, Fire– ja Poison-tyyppiset pokémonit, paitsi aloituspokémonit (esim. Bulbasaur), fossiileista elvytetyt pokémonit (esim. Omanyte), legendaariset pokémonit (esim. Articuno), kehittyneet muodot (esim. Metapod) sekä megamuodot (esim. Mega Alakazam).

 

Mikäli päätät lähteä safarille, voit valita yhden pokémonin, joka ei ole luokiteltu harvinaiseksi ja johon tulet varmasti törmäämään jo ensimmäisellä vuorollasi, jonka vyöhykkeellä vietät. Voit sitten koettaa pyydystää sen, ja yhteenoton jälkeen voit joko jatkaa matkaasi tai lähteä safarilta. Pakko tätä pokémonia ei tietenkään ole valita; seikkailemaan voi lähteä ilman päämäärääkin.

 

>> Safarikirja <<

Sää: