Hoitola Tienristeys

Satumetsä

Päivitetty 17.10.2014

Satumetsä on taianomainen ja ikiailahteleva, eikä se koskaan pysy samanlaisena kovin pitkään. Välillä se on kaunis, unenomainen ja rauhallinen keijupokémonien hallitessa sitä, kun taas kummitusotusten ollessa niskan päällä se muuttuu karmivaksi, kuolleeksi painajaismetsäksi. Kun lohikäärmeet puolestaan alistavat kaikki muut, kulkija saattaa löytää vaikka ritareista putsatun linnan tai maanalaiseen aarrekammioon vievän polun. Eri tyypeillä on lisäksi omatkin reviirinsä, mutta näin homma toimii niiden rajamailla. Kulkija pystyy siis ympäristöstään päättelemään, minkälaisia pokémoneja tulee missäkin löytämään.

 

Yleisiä, satumetsässä esiintyviä olentoja ovat kaikki Dragon-, Fairy– ja Ghost-tyyppiset pokémonit, paitsi aloituspokémonit (esim. Bulbasaur), fossiileista elvytetyt pokémonit (esim. Omanyte), legendaariset pokémonit (esim. Articuno), kehittyneet muodot (esim. Metapod) sekä megamuodot (esim. Mega Alakazam).

 

Mikäli päätät lähteä safarille, voit valita yhden pokémonin, joka ei ole luokiteltu harvinaiseksi ja johon tulet varmasti törmäämään jo ensimmäisellä vuorollasi, jonka vyöhykkeellä vietät. Voit sitten koettaa pyydystää sen, ja yhteenoton jälkeen voit joko jatkaa matkaasi tai lähteä safarilta. Pakko tätä pokémonia ei tietenkään ole valita; seikkailemaan voi lähteä ilman päämäärääkin.

 

>> Safarikirja <<

Sää: