Hoitola Tienristeys

Ohjeet

Päivitetty 17.10.2014

* Safarilla saa käydä niin usein kuin haluaa, jos kukkaro on riittävän pullollaan. Reissuja voi tehdä kahta erihintaista:
– 250: 5 vuoron keikka, sisältää 10 safaripalloa. Poké Radar toimii kuitenkin epävakaasti.
– 500: 10 vuoron keikka, sisältää 20 safaripalloa. Poké Radar toimii vähän luotettavammin.
* Jokaisella vuorolla voi tavata jonkin pokémonin tai löytää sattumanvaraisen esineen. Esineen löytäessään vuoro päättyy siihen, mutta mikäli löytää pokémonin ja päättää otella sitä vastaan, vuoro vaihtuu vasta villipokémoninkin vaihtuessa.
* Mikäli tarvitsee vahvempia palloja tai safaripallot loppuvat kesken, tavaratalossa on myynnissä monia erilaisia palloja. Huomaa, että käyttämättömiä safaripalloja ei saa pitää; ne palautuvat reissun loputtua tiskille.
* Mukaan saa ottaa pokémoneistaan yhden, joka sitten auttaa villiotusten nappaamisessa ja päihittämisessä. Pokémon voi saada tästä kokemusta, riippuen vastustajan tasosta. Parannusesineet ovat sallittuja, mutta harvoin tarpeellisia. Poksujen abilityt voivat vaikuttaa reissuihin tavalla tai toisella, useimmiten positiivisesti.
* Safarilla vastaantulevien pokémonien tasot ovat yleensä alhaisia, etenkin ensimmäisten kehitysmuotojen. Kehittyneet otukset ovat joko tasolla, jolla kehittyivät, tai vähän päälle. Korkeatasoisemmat olennot ovat harvinaisempia.
* Vyöhykkeeltä voi kyllä siirtyä toiselle matkan aikana, mutta siihen kuluu yksi vuoro.
* Reissu päättyy, kun joko vuorot tai pallot loppuvat. Se ei voi päättyä hoitajan pokémonin taintumiseen; silloin keikka jatkuu hoitajan omin voimin, ja villiotuksia voi viskellä ruoalla, kivillä, mudalla tai vaikka kengillä yrittäessään helpottaa tai vaikeuttaa niiden pyydystämistä. Safarilta voi myös lähteä ennen aikojaan, mutta siitä ei saa rahojaan takaisin.
* Muista pitää hauskaa! Safarilla seikkaileminen on vähän niin kuin roolipelaamista, joten mielikuvituksen käyttö on enemmän kuin tervetullutta. Mitä mielenkiintoisempi reissusta tulee, sen parempi!

Sää: