Hoitola Tienristeys

Metsä

Päivitetty 17.10.2014

Rehevä ja rauhallinen metsä on viihtyisä paikka vaikka kävelyille. Puita on välillä tiuhassa, välillä harvemmin, ja suurin osa niistä on suhteellisen korkeita ja varmasti iäkkäitä. Auringonvalo paistaa läpi latvustojen sallimista raoista, ja vaikka paikoittain saattaakin olla hämärää, ei missään ole kuitenkaan täysin pimeää. Siellä täällä kasvaa hedelmäpuita, marjapensaita ja muita vastaavia, joista pokémonit saavat niin ruokaa kuin suojaa. Villit otukset saattavatkin asustaa ties missä piilopaikoissa – puiden koloissa ja oksilla, pensaiden siimeksessä, pienten louhikkojen suojissa. Ei siis kannata jättää mitään kiveä kääntämättä.

 

Yleisiä, metsässä esiintyviä pokémoneja ovat kaikki Bug– ja Grass-tyyppiset pokémonit, paitsi aloituspokémonit (esim. Bulbasaur), fossiileista elvytetyt pokémonit (esim. Omanyte), legendaariset pokémonit (esim. Articuno), kehittyneet muodot (esim. Metapod) sekä megamuodot (esim. Mega Alakazam).

 

Mikäli päätät lähteä safarille, voit valita yhden pokémonin, joka ei ole luokiteltu harvinaiseksi ja johon tulet varmasti törmäämään jo ensimmäisellä vuorollasi, jonka vyöhykkeellä vietät. Voit sitten koettaa pyydystää sen, ja yhteenoton jälkeen voit joko jatkaa matkaasi tai lähteä safarilta. Pakko tätä pokémonia ei tietenkään ole valita; seikkailemaan voi lähteä ilman päämäärääkin.

 

>> Safarikirja <<

Sää: