Hoitola Tienristeys

Jäämeri

Päivitetty 17.10.2014

Jäämeri on laaja ja kylmä, niin kuin nimestä saattaa päätellä. Jollekin sen rannoista voi jäädä kaikessa rauhassa onkimaan, mutta voi rannalta lainata veneenkin, jolla lähteä soutelemaan kauemmas. Paras vaihtoehto tietenkin olisi, jos omistaisi pokémonin, joka osaisi surfin, ehkä diven ja waterfallinkin riippuen siitä, mihin on menossa. Mikäli päättää lähteä pohjoiseen, törmää siellä nopeasti kaikenlaisiin jäälauttoihin ja joihinkin tutkimattomiin saariin, joilla jääotukset asustelevat. Jos taas lähtee etelän suuntaan, on vesi siellä hieman lämpimämpää, ja etelämmässä ne kylmääkin karttavat pokémonit paremmin viihtyvät.

 

Yleisiä, jäämerellä esiintyviä pokémoneja ovat kaikki Ice– ja Water-tyyppiset pokémonit, paitsi aloituspokémonit (esim. Bulbasaur), fossiileista elvytetyt pokémonit (esim. Omanyte), legendaariset pokémonit (esim. Articuno), kehittyneet muodot (esim. Metapod) sekä megamuodot (esim. Mega Alakazam).

 

Mikäli päätät lähteä safarille, voit valita yhden pokémonin, joka ei ole luokiteltu harvinaiseksi ja johon tulet varmasti törmäämään jo ensimmäisellä vuorollasi, jonka vyöhykkeellä vietät. Voit sitten koettaa pyydystää sen, ja yhteenoton jälkeen voit joko jatkaa matkaasi tai lähteä safarilta. Pakko tätä pokémonia ei tietenkään ole valita; seikkailemaan voi lähteä ilman päämäärääkin.

 

>> Safarikirja <<

Sää: