Hoitola Tienristeys

Autiomaa

Päivitetty 17.10.2014

Autiomaa on kuiva ja karu alue, jossa ei paljoa vettä ja kasvillisuutta ole. On hiekkaista aavikkoa, halkeillutta maata, kaikenkokoisia kivimuodostelmia, pieniä luolia, isompia luolastoja, kaikenlaisia koloja kaikkialla, ehkä vähän kuivunutta, paloaltista heinikkoakin. Vyöhyke on toki ihanteellinen maa-, kivi- ja terästyypin otuksille, jotka suorastaan rakastavat satunnaisia hiekkamyrskyjä, mutta ihmisten ja muuntyyppisten pokémonien kannattaa varata mukaan ainakin yksi iso vesipullo sekä jonkinlaista päänsuojaa, jotta auringonpistoksilta ja vastaavilta vaaroilta vältyttäisiin. Valmistaudu kunnolla, jos tänne aiot!

 

Yleisiä, autiomaalla esiintyviä pokémoneja ovat kaikki Ground-, Rock– ja Steel-tyyppiset pokémonit, paitsi aloituspokémonit (esim. Bulbasaur), fossiileista elvytetyt pokémonit (esim. Omanyte), legendaariset pokémonit (esim. Articuno), kehittyneet muodot (esim. Metapod) sekä megamuodot (esim. Mega Alakazam).

 

Mikäli päätät lähteä safarille, voit valita yhden pokémonin, joka ei ole luokiteltu harvinaiseksi ja johon tulet varmasti törmäämään jo ensimmäisellä vuorollasi, jonka vyöhykkeellä vietät. Voit sitten koettaa pyydystää sen, ja yhteenoton jälkeen voit joko jatkaa matkaasi tai lähteä safarilta. Pakko tätä pokémonia ei tietenkään ole valita; seikkailemaan voi lähteä ilman päämäärääkin.

 

>> Safarikirja <<

Sää: