Hoitola Tienristeys

Ohjeet

Päivitetty 14.10.2014

Jossain kaukana sijaitsee kookas ja mystinen laakso, jossa on viisi mielenkiintoista paikkaa: raunio, kylä, hautausmaa, luola ja metsikkö. Useimmat ovat unohtaneet koko laakson olemassaolon, kun taas toiset välttävät sitä kuin ruttoa, sillä viime vuosina siellä on tapahtunut aivan kummia ja häiritseviä asioita. Pokémonit ovat sinne välillä menneet, ja kun ne ovat sieltä ennen pitkää palanneet, ne eivät ole olleet enää omia itsejään. Ne ovat muuttuneet täysin, sekä ulkonäöltään että käytökseltään. Uutisissa on puhuttu niin taivaallisista olennoista kuin helvetillisistä pedoista, mutta harvoin tällaisia on nähty laakson ulkopuolella, joten.. liekö uutisissa mitään perää vai ovatko ne pelkkiä huhuja?

 

Jos haluaa selvittää uutisten todenperäisyyden, voi laaksoon toki matkata. Ilman pokémonejaan ei kuitenkaan kannata mennä yhtään mihinkään, sillä paikka on vaarallinen, siitä ei ole epäilystäkään. Rauniota on kutsuttu hyvin autioksi ja metsikköä oudon hiljaiseksi, mutta muilla alueilla on kuulemma tapahtunut verisiäkin yhteenottoja. Niistä kaikki matkaajat eivät siis olekaan elossa selvinneet, joten kannattaa olla varuillaan ja pitää korvat ja silmät auki, jos niiden suuntiin suunnittelee matkaavansa.

 

Pokémonien käännyttäminen tiettyihin alalajeihin tapahtuu siis täällä laaksossa. Mikäli on asiasta kiinnostunut, kannattaa aihetta tutkia ja mietiskellä jonkin verran. Käännyttäminen ei nimittäin tapahdu itsestään vaan siinä on joitakin vaatimuksia, jotka täytyy tavalla tai toisella päätellä itse. Kun siis on saanut ajatuksen tai pari, joita haluaisi testata, ja luulee omaavansa kaiken tarvittavan, kannattaa seuraavaksi suunnata haluamalleen alueelle ja sitä kautta laaksokirjaan, jossa tuurinsa ja mielikuvituksensa voi laittaa koetukselle. Onnea yritykseen, mikäli sille tielle lähdet!

Sää: