Hoitola Tienristeys

Freebok

Postattu 10.10.2014

Opin eilen, että nämä uudet viekut vähän kakkivat välillä. ;_; Viestit katkeavat aina, jos niissä on käytetty <3-merkkiä, koska < ei näemmä ole kiva asia. Joooten Freebok, täältä tullaan (paremman puutteessa)! Uudet viekut olen jo tehnyt, ja ne on asetettu jo paikoilleenkin. Vanhat kirjaset heivaan pois heti, kun voin, jotta vältyttäisiin hämmennyksiltä. Joten joten, jos niissä on mitään, mitä haluaisitte säästää (lähinnä hoitokirjat), napsikaa ne äkkiä talteen! Nuo edellisetkin Freebokin kirjat ovat edelleen tuolla kellumassa, ilmoittakaa voinko poistaa jo nekin. (Draguel? Silke?)

 

Mitähän muuta. Juuri nyt, kun tätä postaan, viekkudiipadaapa on siis vielä aika kesken, mutta ajattelin kuitenkin jo ilmoittaa asiasta. Minusta tuntuu, että minun jostain muustakin piti tässä sanoa, mutta en nyt yhtään muista. Edelleen on paljon tehtävää, huhhuh kun hommaa riittää, pitäisi löytää hyviä ajankohtia juttujen tekemisille. Kyllä tämä tästä vielä!

 

..AIVAN NIIN, päätin poistaa K18-hoitokirjan kokonaan. Nyt kun foorumille on mahdollista hoitaa, toivoisinkin siitä ensisijaista hoitopaikkaa, ellei sitten halua hoitaa omalle hoitosivulleen tai jotain. Mutta siis, rankemmat tarinat foorumille > sisällöstä varoitus otsikkoon tai jotain. Tavallinen hoitokirja tulee kyllä olemaan, mutta senkin suhteen toivoisin, että tarinat ennemminkin päätyisivät foorumille, kun Freebokin merkkiraja tosiaan on se kapinen 5000. :’3 Mutta hyvä joku tuollainen pikku hoitis on joka tapauksessa olla, jos joku vaikka vierastaa foorumille kirjoittamista. Sellaista.

 

..jajaja tekaisin viimein päivitysarkistonkin. Sinne pääsee etusivun alaisesta dropdown-menusta. :3

Sää: