Hoitola Tienristeys

Edistystä!

Postattu 13.10.2014

Vaikkakin pientä sellaista. Laakson olen nyt tarkistanut, ja päivitin tekstejä vähäsen, vaikka en mitään suuria muutoksia tehnytkään. Vähän vaan kielen hiomista ja sen sellaista. Kuvat sinne pitäisi edelleen vääntää, jonkun joskus tuhersinkin, mutta pelkkä sketsi se on edelleen. Katsoo kuvituksia sitten, kun on kaiken muun saanut valmiiksi. :O Ja kunhan saisi viimein aikaiseksi hankkia sen piirtopöydän, mmh~

 

Tavaratalon sisältöä olen myös sörkkinyt paljon, muokannut kategorioita jonkin verran, säätänyt hintoja, lisännyt joitain uusia tavaroita.. käykää vilkaisemassa ja kertokaa mielipiteenne, kun ehditte! Nyt, kun hoitiksista tosiaan saa vähemmän rahaa, en haluaisi asioiden olevan liian kalliita, mutta ei niiden olisi hyvä olla liian halpojakaan, joten mukavia hintoja on oikeastaan aika vaikeakin keksiä. Joten kertokaa ihmeessä mielipiteitänne, tosiaan, ne kelpaavat aina! Kun olisi tosiaan kiva, jos kaikkea haluamaansa ei saisi ihan samantien ja tuosta vaan, vaan hankittavaa riittäisi pitkäksikin aikaa, projekteiksikin asti, mutta ei kuitenkaan tarvitsisi liikaa itseään kituuttaa.. jos ymmärrätte mitä tarkoitan. c: Jokin kompromissi olisi aina kiva löytää.

 

Mutta joo, muokkailen vielä joitain juttuja. Saatan ainakin safarikrääsät siirtää tavarataloon; eihän niitä kauppoja välttämättä tarvitsisi olla niin monia erilaisia. Taikapuoti on vähän hankalampi, mutta.. tosiaan, mietin asiaa. Mikäli mitään suurempaa ehtii tapahtua enää tänä yönä, ilmoittelen siitä täällä, mutta tuskin, kun huomenna on aikainen aamu ja joskus 45 minuutin päästä olisi hyvä häippäröidä koneelta. Ei vaan ollenkaan malttaisi, kun on vihdoin päässyt niin hyvään vauhtiin tämän päivittelyn kanssa, ynh. ;_; Haluan lisää vapaa-aikaa!

 

14.10.-14: Pfff, täällä minä vieläkin kukun, mutta. D’: Safarikoju ja taikapuoti tosiaan lähtivät hiiteen, ja niiden sisällöt siirtyivät tosiaan sinne tavarataloon. Siellä on nyt paljon tavaraa, mutta toivottavasti pitkä lista ei häiritse ketään! Kertokaa mitä mieltä olette siitäkin, joo. Kauppaviekun mahdan tuoda takaisin, mutta teen sen vasta huomenna. Tai siis päivällä, krhm. Koska sitä tavaraa nyt kuitenkin on niin paljon.

 

Kaupat muuttui keskustaksi, tosin jos on parempia nimiehdotuksia, kuulisin ne mielelläni. o3o; Name Rater kanssa siirtyi sinne, on jotenkin kivempi paikka nyt. Jollakin tapaa siistimpi. Mitähän muuta mahdoin vielä tehdä.. tavarataloa tulin sörkkineeksi lisää, ja siellä on oikeasti uusia juttuja. Ja muokattuja hintoja. Pitäisikö jotain vielä alentaa? Kyllä varmasti pitäisi, hmm.. mietin niitä vaikka huomenna, jos ehdin. Toivottavasti ehdin. Mutta nyt on pakko juosta ruokkimaan kissat ja painua sitten pehkuihin. Taas tulen nukkumaan liian vähän, mutta olkoon. :’D

Sää: